Atelier for Hope Bijzondere Schilderijen van Fenna Moehn Hummel, Bijbelse Religieuze Schilderijen

Atelier for Hope Coaching

 
Allerlei gebeurtenissen en ervaringen in ons leven vormen ons, zowel positieve als negatieve. Er kunnen diverse redenen zijn waarom het in het leven wat minder gemakkelijk kan zijn, waardoor je ineens stil gezet lijkt te worden. Iedere persoon gaat daar verschillend mee om. Meestal komen we daar zelf weer boven op maar soms kan het nodig zijn om daarbij hulp van anderen in te roepen

Persoonlijke coaching - samen stil staan om de weg naar je bestemming te hervinden.


Ik help je graag om door individuele coaching de balans in je leven te hervinden, balans met God, met jezelf en met anderen.  We kijken naar wie je was en hoe je bent geworden wie je nu bent. Je krijgt inzicht in gedrag, denkpatronen en overtuigingen die je op je levenspad hebt ontwikkeld en je leert hoe je negatieve patronen kunt ombuigen of vervangen. Je ontdekt wie je werkelijk mag zijn, wat je kunt en wat jouw persoonlijke talenten zijn. Met behulp van o.a. een liefdestalen en persoonlijkheidstest krijg je meer zicht op hoe je jouw talenten het beste kunt gebruiken. Jij bent uniek en meer dan de moeite waard!
Vijf belangrijke thema's vormen een sleutel bij deze coaching: geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben.

Creativiteit & coaching


Door de werking van onze hersenen kunnen verschillende creatieve werkvormen helpen om stil te staan en tot rust te komen, emoties te voelen. Creativiteit kan ook een krachtig middel zijn om je gedachten uit te drukken of emoties een weg naar buiten te laten vinden. Wanneer dit past bij de cliënt dan maak ik in een coachingstraject op een aantal momenten gebruik van beeldend (ver)werken met je handen door bijv. tekenen, schilderen, fotograferen, boetseren, beeldhouwen etc.

Coaching voor wat?

 
Bouwen aan je zelfvertrouwen
Afrekenen met onzekerheid/minderwaardigheidgevoelens
Leren om grenzen te stellen
Ontwikkelen van gezonde assertiviteit
Hulp bij rouw of verlies
Hulp bij emotionele problemen
Pastoraat & zingeving
Ontdekken van je sterke en zwakke kanten
Hulp bij verwerken van moeilijke dingen in je leven
In balans kunnen zijn en genieten van je leven


Intake & gesprekken


Een coachingstraject is heel persoonlijke gericht. Tijdens de intake kijken we samen wat jouw doel (hulpvraag) is voor de coaching en hoeveel gesprekken we daarvoor afspreken. Een gesprek duurt ca. 55 minuten. De gesprekken vinden bij voorkeur plaats in mijn Atelier for Hope in Doetinchem.

Kosten


Het tarief voor de gesprekken is inkomensafhankelijk. 
In sommige gevallen wordt coaching vergoed door de verzekeraar vanuit een aanvullend pakket of mogelijk wil een kerkelijke instantie bijdragen aan de kosten. Mochten de kosten voor u een probleem zijn aarzel dan toch niet om contact op te nemen.

Je kunt telefonisch of via de mail contact opnemen voor meer informatie of om een intakegesprek aan te vragen.