Atelier for Hope Bijzondere Schilderijen van Fenna Moehn Hummel, Bijbelse Religieuze Schilderijen

Creatief verwerken & ontdekken:
Laagdrempelige counseling of coachingssessie voor tienermeiden en jong volwassen vrouwen


Ben jij als jong volwassen vrouw of tiener in een situatie gekomen waarin je vast lijkt te lopen? Een luisterend oor en een frisse blik of de juiste vragen van iemand anders kan je dan nieuwe inzichten geven waar je wat mee kunt. Een creatieve opdracht kan je helpen om er eens van een andere kant naar te kijken

Zo verloopt een creatieve coachingssessie bij Atelier for Hope:

Deel 1:
In een ontspannen 1 op 1 gesprek luister ik naar jouw verhaal, naar wat jou bezighoudt, wat je belemmert of wat je nog steeds verdrietig maakt. Dingen waar je maar moeilijk mee om kunt gaan, die je onzeker maken en waar je je weg maar niet in lijkt te vinden. Als coach stel ik vragen en samen proberen we (soms ook met kleine creatieve opdrachten) de kern naar boven te halen.
Op deze manier krijg je meer inzicht in jezelf en wat er werkelijk speelt en krijg je handvatten om daar beter mee om te gaan.

Deel 2:
Dit deel bestaat uit een creatieve opdracht waarbij je een kunstwerk maakt wat verband houdt met de dingen die je hebt gedeeld of hebt ontdekt. Deze creatieve verwerking geeft ruimte om het besprokene nog meer te laten landen, op een ontspannen manier naar jouw situatie te kijken en oude dingen af te sluiten om iets nieuws te kunnen beginnen. Bij dit (afsluitende deel) begeleid ik je als kunstenaar om tot een mooi eindproduct te komen.

Vervolg:
Soms is het nodig om meerdere gesprekken te voeren voordat je iets kunt afsluiten. Zo nodig wordt dat aan je voorgesteld en kijken we samen of je daar zelf ook behoefte aan hebt. In dat geval zie ik je weer terug en trekken we een aantal keren samen op.

Kosten: Een eerste gesprek waarin we kennismaken is altijd gratis. Daarna zijn de kosten voor een eenmalig gesprek en creatieve verwerking, samen ca. 1,5 uur : € 45 (inclusief de creatieve materialen)


Je kunt telefonisch of via mail contact opnemen voor meer informatie.

Webpage over groeien of verwerken & creatief voor kleine groepen

Webpage over coaching & creatief voor volwassenen