Atelier for Hope Bijzondere Schilderijen van Fenna Moehn Hummel, Bijbelse Religieuze Schilderijen

Atelier for Hope Creatief Verwerken

Persoonlijke Coaching/counseling voor vrouwen en tienermeiden.

 
Ieder mens heeft het nodig om écht gezien en gehoord te worden. Veel vrouwen en tienermeiden voelen zich eenzaam, niet altijd begrepen of lopen vast door verlies of moeilijke dingen die op hun pad zijn gekomen. 

Heb jij behoefte aan een luisterend oor en de juiste vraag op het juiste moment en meer richting voor je leven? Bij Atelier for Hope mag je jouw verhaal en ervaringen delen en naar je hart leren luisteren. De kracht van deze gesprekken zit ook in mogelijkheid voor de creatieve verwerking die je wordt aangeboden. Je zou het kunnen zien als creëren & leren (door de creatieve bezigheid leer je over jezelf, wat je beweegt en hoe dat overkomt op anderen, wat je raakt en hoe je dat een plek geeft in je leven). Je mag ontdekken wie je bent en wie je bent bedoeld te zijn, wat je kunt en waar je van geniet, wat je wilt bereiken en hoe je dat gaat doen. 

Voor welke dingen kan je bij Atelier for Hope terecht?

♥ Verwerken of een plek geven van verlies   - In heel veel situaties in het leven hebben we te maken met verlies. Bij elke verandering of overgangsfase moeten we iets van het oude loslaten om het nieuwe te kunnen beginnen. Ingrijpend verlies heeft geen eindstation maar zal op een werkbare manier de pijn die daarmee gepaard gaat onderdeel van ons leven moeten maken. Bij verwerken of een plekgeven van verlies kunt u denken aan bijvoorbeeld verlies van geliefden, verlies van gezondheid, verlies van zelfvertrouwen, verlies van geloof, verlies van zekerheid, verlies van contact, etc.

♥ Groeien -  Groeien betekent in veel gevallen loslaten van iets ouds om over te gaan naar iets nieuws. Soms is dat een vreugdevol proces waar we vol vertrouwen naar de toekomst kijken maar ook zo vaak is het moeizaam en weten we niet hoe we kunnen groeien. Bij groeien kun je denken aan: inzicht in wie je bent en wie je mag/wilt zijn, groeien in geloof, groeien in vertrouwen, groeien in zingeving, groeien in identiteit als gelovige, groeien in wijsheid, hulp bij onzekerheid of minderwaardigheidgevoelens, hulp bij angstgevoelens of somberheid, creatief verwerken of groeien in het woorden geven aan moeilijke dingen die in je leven spelen.

♥ Ontspannen - ervaar ruimte door je verhaal te delen en dat creatief te verwerken. Maar ook als je gewoon behoefte hebt aan een opbouwend gesprek, je hart te luchten en daar op een creatieve manier een draai aan te geven.

♥ E-Coaching -  al het hierboven genoemde kan ook via E-coaching worden aangeboden. Het contact tussen ons verloopt dan via email. skype en via de app. De bijbehorende creatieve opdrachten worden door jou thuis uitgevoerd en dmv. foto's kunnen we die bespreken.


Ik help je als coach én kunstenaar. De gesprekken die je bij mij voert en het creatief verwerken/ontdekken kan je zien als een toegankelijke & ontspannen manier van coaching. Ik ben door de jaren heen door studie en volgen van trainingen steeds meer thuis geraakt in coaching en gebruik wat ik leerde in combinatie met creatief verwerken. Belangrijker dan wat ik allemaal aan kennis heb opgebouwd: met hart staat open om andere vrouwen te helpen en ik geloof dat God daarbij zal zijn en het verschil zal maken.

Kosten


Je bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een intake en eerste korte kennismaking!
Kosteloze Intake (kan ook telefonisch):  ca. 25-35 minuten
Vervolgafspraak: ca. 50 min - € 35.
Een dagdeel voor gesprek en creatieve verwerking: ca. 2 uur - € 50.
(De meeste materiaalkosten voor de creatieve verwerking zijn bij de prijs in begrepen)

Voor E-Coaching geldt een laag tarief dat afhankelijk is van de frequentie van contact.

Kan je de kosten niet opbrengen, aarzel dan toch niet om contact op te nemen want vanuit de overige inkomsten van Atelier for Hope kan een bijdrage worden geleverd om jou toch te helpen.

 
Hoe gaat Creatief verwerken & groeien in de praktijk? KLIK HIER    

♥  Groeien en creatief verwerken voor kleine groepen KLIK HIER