Atelier for Hope Bijzondere Schilderijen van Fenna Moehn Hummel, Bijbelse Religieuze Schilderijen

Creatief verwerken, Vinden van rust & Groeien


Hoe verloopt een creatief coachingsgesprek bij Atelier for Hope:

Deel 1:
In een 1 op 1 gesprek luister ik naar jouw verhaal over het proces waar je in zit. Je kunt delen wat jou bezighoudt, waarin je wilt groeien, wat je belemmert of wat je nog steeds verdrietig maakt. Als coach stel ik vragen en samen proberen we (soms ook met kleine creatieve opdrachten) de kern naar boven te halen. Op deze manier krijg je meer inzicht in jezelf en wat er werkelijk speelt en krijg je handvatten en praktische tips om daar beter mee om te gaan.

Deel 2:
Dit deel bestaat uit een creatieve opdracht waarbij je een kunstwerk maakt wat verband houdt met de dingen die je hebt gedeeld of hebt ontdekt. Deze creatieve verwerking geeft ruimte om het besprokene nog meer te laten landen, op een ontspannen manier naar jouw situatie te kijken en oude dingen af te sluiten om iets nieuws te kunnen beginnen. Bij dit deel begeleid ik, als kunstenaar,  jou om tot een mooi eindproduct te komen.

Vervolg:
Soms is het nodig om meerdere gesprekken te voeren voordat je iets kunt afsluiten of klaar bent om nieuwe stappen te maken. Zo nodig wordt dat aan je voorgesteld en kijken we samen of je daar zelf ook behoefte aan hebt. In dat geval zie ik je weer terug en trekken we een aantal keren samen op. 

Kosten: Een eerste gesprek waarin we kennismaken is altijd gratis. Daarna zijn de kosten afhankelijk van de vorm die je voor het gesprek kiest. Meer over de kosten.


Je kunt telefonisch of via mail contact opnemen voor meer informatie.

Webpage met info  over creatief verwerken & groeien in kleine groepen

Webpage over coaching & creatief voor volwassen vrouwen en tienermeiden