Atelier for Hope Bijzondere Schilderijen van Fenna Moehn Hummel, Bijbelse Religieuze Schilderijen

Creatief verwerken & groeien


Als je vast lijkt te lopen kan een luisterend oor en een frisse blik of de juiste vraag van iemand anders je nieuwe inzichten geven waar je wat mee kunt. Een creatieve opdracht kan je helpen om er eens van een andere kant naar te kijken of het een plek te geven in je leven

Hoe verloopt een creatieve coachingssessie bij Atelier for Hope:

Deel 1:
In een 1 op 1 gesprek luister ik naar jouw verhaal over het proces waar je in zit. Je kunt delen wat jou bezighoudt, wat je belemmert of wat je nog steeds verdrietig maakt. Als coach stel ik vragen en samen proberen we (soms ook met kleine creatieve opdrachten) de kern naar boven te halen. Op deze manier krijg je meer inzicht in jezelf en wat er werkelijk speelt en krijg je handvatten en praktische tips om daar beter mee om te gaan.

Deel 2:
Dit deel bestaat uit een creatieve opdracht waarbij je een kunstwerk maakt wat verband houdt met de dingen die je hebt gedeeld of hebt ontdekt. Deze creatieve verwerking geeft ruimte om het besprokene nog meer te laten landen, op een ontspannen manier naar jouw situatie te kijken en oude dingen af te sluiten om iets nieuws te kunnen beginnen. Bij dit deel begeleid ik, als kunstenaar,  jou om tot een mooi eindproduct te komen.

Vervolg:
Soms is het nodig om meerdere gesprekken te voeren voordat je iets kunt afsluiten of klaar bent om nieuwe stappen te maken. Zo nodig wordt dat aan je voorgesteld en kijken we samen of je daar zelf ook behoefte aan hebt. In dat geval zie ik je weer terug en trekken we een aantal keren samen op. 

Kosten: Een eerste gesprek waarin we kennismaken is altijd gratis. Daarna zijn de kosten voor een eenmalig gesprek en creatieve verwerking, samen max. 2,5 uur : € 50 (inclusief de creatieve materialen)


Je kunt telefonisch of via mail contact opnemen voor meer informatie.

Webpage met info  over creatief verwerken & groeien in kleine groepen

Webpage over coaching & creatief voor volwassen vrouwen en tienermeiden