Atelier for Hope Bijzondere Schilderijen van Fenna Moehn Hummel, Bijbelse Religieuze Schilderijen

Schilderworkshops en Cursussen schilderen voor Doetinchem en omgeving.

In mijn atelier geef ik in het voorjaar en najaar diverse series schildercursussen voor volwassenen en kinderen.
Ook is het boeken van een schilderworkshop voor groepen van 6 tot 10 personen in het Atelier mogelijk.  

Uitgangsgedachte voor de schilderlessen en schilderworkshops:

Mijn eigen werk heeft vaak een religieus karakter maar op mijn schilderlessen zijn de aangeboden thema's altijd algemeen. Deze thema's zijn vrijblijvend, er is alle vrijheid om aan een zelfgekozen thema te werken. 

Het uiten en vormen van je creativiteit zijn unieke processen waarbij ieder op zijn of haar eigen manier steeds nieuwe mogelijkheden kan ontdekken. Tijdens de schildercursus of schilderworkshop is er de vrijheid om emoties, gedachten of dingen die de cursist zelf mooi vindt naar eigen keuze weer te geven op papier of doek.

Motto voor schilderles: kijken, ontwerpen, experimenteren & leren!

Ieder mag aan de slag op de eigen manier en met tips die gericht zijn op persoonlijke groei in techniek. De deelnemer zelf is de schilder en op de schildercursus of de workshop duikt iedereen even voor twee uur  onder vakkundige & persoonlijke begeleiding in een uniek eigen schilderij.

Maak voor meer informatie over de schildercursus en schilderworkshops hierboven je keuze of geef je vrijblijvend op voor de wachtlijst.

Neem ook eens een kijkje op de speciale schildercursussite voor schildertips, resultaten van cursisten en andere uitgebreide informatie. Ook altijd welkom voor een bezoekje in mijn atelier!