Atelier for Hope Bijzondere Schilderijen van Fenna Moehn Hummel, Bijbelse Religieuze Schilderijen

Het Atelier en de cursusruimte aan het Kervelveld 7 te Doetinchem

De schilderlessen en schilderworkshops worden gegeven in de werkruimte van kunstenares Fenna Moehn: het Atelier for Hope.


Het atelier is een lichte en inspirerende creatieve werkomgeving. Er zijn diverse verschillende ruime werkplekken waar je tijdens de schildercursus zowel zittend als staand kunt werken en er is keuze voor werken aan een hoog werkblad of lagere werktafels. Het atelier beschikt over 11 werkplekken en twee zogeheten natte hoeken voor het schoonmaken van materialen.
Tijdens de cursussen worden bij voorkeur max. 8 personen toegelaten. Bij schilderworkshops is het maximum aantal personen 10.

Er zijn allerlei materialen aanwezig voor het werken met acrylverf, van de juiste penselen, paletmessen tot diverse hulpmiddelen om een schilderij op een verrassende manier af te werken. Ter inspiratie een kast vol boeken en mappen met verzamelingen plaatjes en diverse uitgewerkte schilderijen in de werkruimte.

Tijdens de schilderworkshops en schildercursussen wordt gewerkt met goede kwaliteit kunstenaarsverf Amsterdam en Galeria.

Voor instructie en visualitatie van het aangeboden thema wordt gebruik gemaakt van presentatiemateriaal via de beamer.

Ook 's avonds is de ruimte goed verlicht met daglichtlampen.

Wilt u de cursusruimte voor af bekijken? Van harte welkom op afspraak!