Atelier for Hope Bijzondere Schilderijen van Fenna Moehn Hummel, Bijbelse Religieuze Schilderijen

Personal Coach en Kunstenares....

Mijn meest favoriete plek om te werken is mijn atelier aan huis! Ik kom er tot rust  tussen de penselen en paperassen en kan ongestoord studeren en experimenteren en alle ideeën in mijn hoofd vorm geven.
Door zelfstudie, cursussen en trainingen vergroot ik al enige jaren mijn ervaring in schilderen en andere technieken en verdiep ik me daarbij ook sinds enige tijd in de mooie link tussen beeldend/creatief werken en de invloed daarvan op onze psyche.

Atelier for Hope Coaching

Al sinds 2008 deel ik mijn werk & passies onder naam Atelier for Hope te Doetinchem. Ik heb een groot hart voor mensen die het om welke reden dan ook minder gemakkelijk hebben in het leven. In mijn ruime werkplaats heb ik ook een mooie sfeervolle plek waar ik persoonlijke coachingsgesprekken met mensen voer. Zo is het atelier niet alleen voor mij een plaats van rust, groei en creativiteit maar ook voor de cliënten die mijn atelier bezoeken of cursisten die mijn schildercursus volgen. Door middel van de prachtige combinatie van coaching en creativiteit help ik mensen in balans te komen en te ontdekken wie ze werkelijk mogen zijn.

Christelijke kunst / religieuze schilderijen

In mijn schilderijen vertel ik wat mij boeit, hoe ik kijk en wat het met mij doet maar dat alles kan door de ogen van u als kijker een andere wending nemen. Voor mij is ieder schilderij naast het zoeken naar technisch goede weergave, een proces dat gepaard gaat met verschillende emoties. De grootste uitdaging is om mijn gedachten op het doek te verbeelden in een schilderij dat de kijker beroert. Veel van mijn schilderijen zijn geïnspireerd vanuit mijn leven met God en de Bijbel. Ze zijn niet slechts een plaatje bij een verhaal of tekst maar vertellen wat mijn hart raakt. Door het maken van Christelijke kunst wil ik delen wat Jezus Christus voor ons deed. Dat is zo waardevol en tegelijkertijd zo onbegrijpelijk dat ik het niet ten volle kan bevatten. Hij heeft mijn leven veranderd en dat deel ik graag met anderen door mijn bijbelse schilderijen!

Atelier for Hope buiten de deur


Regelmatig zijn er activiteiten buiten mijn atelier. Kijk bij projecten wat het Atelier for Hope ook buiten de deur voor anderen betekent.

Publicaties


De afgelopen jaren zijn er diverse publicaties geweest met betrekking tot mijn kunstenaarsschap en mijn schilderijen. Meer.....