Atelier for Hope Bijzondere Schilderijen van Fenna Moehn Hummel, Bijbelse Religieuze Schilderijen

Coach en Kunstenares....

Mijn meest favoriete plek om te werken is mijn atelier aan huis! Ik kom er tot rust  tussen de penselen en paperassen en kan ongestoord studeren en experimenteren en alle ideeën in mijn hoofd vorm geven.
Door zelfstudie, cursussen en trainingen vergroot ik al enige jaren mijn ervaring in schilderen en andere technieken en verdiep ik me daarbij ook sinds enige tijd in de mooie link tussen beeldend/creatief werken en de invloed daarvan op onze psyche.

Al sinds 2008 deel ik mijn werk & passies onder naam Atelier for Hope te Doetinchem. Ik heb een groot hart voor mensen die het om welke reden dan ook minder gemakkelijk hebben in het leven. In 2016 volgde ik een coachopleiding om anderen te helpen bij het hervinden van rust en balans in hun leven. Ik studeer graag zelf, thuis, en blijf me steeds scholen om op een professionele manier mijn werk te kunnen doen. In 2018 werd ik zelf geconfronteerd met een moeilijke periode in mijn leven die mijn verlangen nog sterker werd om andere vrouwen te helpen, nu mede vanuit mijn eigen ervaring.

Counseling bij Atelier for Hope


Het meest belangrijk voor de Coaching&Creatief sessies is dat ik geloof dat God daarbij is en herstel en ruimte kan geven.

In mijn ruime atelier zijn werkplekken en ook een sfeervolle plek waar ik graag luister en in gesprek ben met andere vrouwen. Zo is het niet alleen voor mijzelf een plaats van rust, heelheid en groei, inspiratie en creativiteit maar ook voor de mensen die mijn atelier bezoeken.  Waar gewenst help ik vrouwen of jonge meiden weer op weg door middel van de mooie combinatie van coaching en creativiteit. Met behulp van praktische tips en persoonlijke opdrachten mogen ze weer ervaren dat ze geliefd & gekend zijn en mogen ze opnieuw of voor het eerst ontdekken wie ze werkelijk mogen zijn.

Christelijke kunst / bijbelse schilderijen

In mijn schilderijen vertel ik wat mij boeit, hoe ik kijk en wat het met mij doet maar dat alles kan door de ogen van de kijker een andere wending nemen. Voor mij is ieder schilderij naast het zoeken naar technisch goede weergave, een proces dat gepaard gaat met verschillende emoties. De grootste uitdaging is om mijn gedachten op het doek te verbeelden in een schilderij dat de kijker kan raken. Veel van mijn schilderijen zijn geïnspireerd vanuit mijn leven met God en de Bijbel. Ze zijn niet slechts een plaatje bij een verhaal of tekst maar vertellen wat mijn hart raakt. Door het maken van Christelijke kunst wil ik delen wat Jezus Christus voor ons deed. Dat is zo waardevol en tegelijkertijd zo onbegrijpelijk dat ik het niet ten volle kan bevatten. Hij heeft mijn leven veranderd en dat deel ik graag met anderen, onder meer door mijn bijbelse schilderijen!

Publicaties


De afgelopen jaren zijn er diverse publicaties geweest met betrekking tot mijn kunstenaarsschap en mijn schilderijen. Meer.....