Atelier for Hope Bijzondere Schilderijen van Fenna Moehn Hummel, Bijbelse Religieuze Schilderijen

Christelijke Coaching in Doetinchem: voor vrouwen en tienermeiden


Ben je op zoek naar goede en betrokken Christelijke Coach?  Overweeg je om met behulp van online coaching verder te komen op de punten waar je vast loopt? Of wil je graag groeien in creatieve ontwikkeling? Bij Atelier for Hope in Doetinchem kan je terecht voor persoonlijke coaching die je echt verder helpt.

Soms is het al fijn om je verhaal eens te delen en tips en handvaten te krijgen om weer verder op weg te kunnen. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als je iets moeilijks hebt meegemaakt, als je geen richting vindt in je leven of als je het moeilijk vindt om stappen te zetten om bepaalde dingen in je leven te bereiken. Het kan ook zijn dat het voor jou nodig is om een ingrijpende of emotionele gebeurtenis goed te verwerken. Voor deze en andere coaching kan je met Atelier for Hope contact op nemen. 

Bij Atelier for Hope worden de persoonlijke gesprekken in veel gevallen gecombineerd met creatieve opdrachten of creatieve verwerking. De inzet van creativiteit is bijzonder krachtig in combinatie met coaching. Hieronder heel kort wat info. Bezoek ook de coachingssite van Atelier for Hope Doetinchem  voor meer uitgebreide informatie en tarieven!

Voorbeelden van kernthema's bij persoonijke creatieve coaching:

Verwerken: van je hoofd naar je hart - ontdek wie je bent en hoe je bedoeld bent - bewaken van je grenzen - met aandacht leven.

Groeien: krijg inzicht in jouw situatie - werk toe naar jouw doelen - ontdek je blokkades of hindernissen - groei in geloof, vertrouwen - durf kwetsbaar te zijn - zingeving 

Ontspannen: ervaar ruimte door je verhaal te delen en dat creatief te verwerken - genieten van het creatieve proces.

E-Coaching: al het hierboven genoemde wordt ook via E-coaching aangeboden.


Klik hier voor de speciale website voor Christelijke coaching van Atelier for Hope Doetinchem  

Atelier for Hope Coaching en Creatieve verwerking Doetinchem
Samen stil staan, delen, luisteren,
 vormgeven, verwerken, ontspannen,
en groeien in het mogen zijn wie jij bent!