Atelier for Hope Bijzondere Schilderijen van Fenna Moehn Hummel, Bijbelse Religieuze Schilderijen

Coach en Kunstenares....

Mijn meest favoriete plek om te werken is mijn atelier aan huis! Ik kom er tot rust tussen de penselen en paperassen en kan ongestoord studeren en experimenteren en alle ideeën in mijn hoofd vorm geven. Door zelfstudie, cursussen en trainingen vergroot ik al enige jaren mijn ervaring in schilderen en andere technieken en verdiep ik me daarbij ook sinds enige tijd in de mooie link tussen beeldend/creatief werken en de invloed daarvan op onze psyche.

Al sinds 2008 deel ik mijn werk & passies onder naam Atelier for Hope te Doetinchem. In 2016 volgde ik een coachopleiding om anderen te helpen bij het hervinden van rust en balans in hun leven. Ik blijf me steeds scholen om op een professionele manier mijn werk te kunnen doen. 

Counseling bij Atelier for Hope

Mijn atelier biedt een sfeervolle en inspirerende plek waar ik regelmatig in gesprek ben met andere vrouwen. Ik ben graag een schakeltje om hen, door middel van de mooie combinatie van coaching en creativiteit, weer op weg te helpen. Ik vind het mooi om dat vorm te geven met praktische tips en persoonlijke -creatieve- opdrachten. Het meest belangrijke voor de Coaching&Creatief sessies is dat ik geloof dat God daarbij is en herstel, rust en ruimte kan geven.

Christelijke kunst / bijbelse schilderijen

In mijn schilderijen vertel ik wat mij boeit, hoe ik kijk en wat het met mij doet. Mijn interpretatie op het doek kan door de ogen van de kijker weer een andere wending nemen. Voor mij is ieder schilderij, naast het zoeken naar technisch goede weergave, een proces dat gepaard gaat met verschillende emoties. De grootste uitdaging is om mijn gedachten op het doek te verbeelden in een schilderij dat de kijker kan raken. Veel van mijn schilderijen zijn geïnspireerd vanuit mijn leven met God en de Bijbel. Ze zijn niet slechts een plaatje bij een verhaal of tekst maar vertellen wat mijn hart raakt. Door het maken van Christelijke kunst wil ik delen wat Jezus Christus voor ons deed. Dat is zo waardevol en tegelijkertijd zo onbegrijpelijk dat ik het niet ten volle kan bevatten. Hij heeft mijn leven veranderd en dat deel ik graag met anderen, onder meer door mijn bijbelse schilderijen!

Publicaties

De afgelopen jaren zijn er diverse publicaties geweest met betrekking tot mijn kunstenaarsschap en mijn schilderijen. Meer.....

Bijbelse Schilderijen Christelijke kunst beeldend kunstenares Fenna Moehn Hummel Atelier for Hope

Ik zet mijn creativiteit, kennis en levenservaring graag in voor anderen.
Neem gerust contact op !

Fenna Moehn - Hummel